DIT IS DE LEKKERSTE!
15 KIMCHIDO TOSTI
vegan kimchido tosti!
Dit is gewoon de lekkerste punt.
Vaak krijgen we de vraag, waar eet je dit nou bij?
Wij eten onze KimchiDo bij alles, maar de tosti's zijn in er in de pauze van het KimchiDo maken altijd bij.💯
Geniet ervan!🌟
【┘】10-15 min
Ingrediënten voor 2 tosti’s:
- 4 Sneden zuurdesembrood
- 2 Eetl. Jean baton mayo (vegan)
- 2 Eetl. Kimchido
- 200 gram plantaardige rasp
How to make it?
- Besmeer de onderkant van de boterhammen met mayo. Leg de boterhammen dan met de mayokant naar beneden (!) op een snijplank.
- Meng de plantaardige rasp met de kimchiDO, snij de KimchiDo nog wat fijn zodat je geen dikke warme plak chinese kool naar binnen krijgt zo.
- Beleg de bovenkant van twee boterhammen met het kaas-kimchiDo mengsel. Druk de andere boterham erop met de mayokant naar boven (!).
- Bak de tosti’s in een HEET tosti ijzer.
- Als de tosti goudbruin is (5/6 minuten) en je hoort de kaas knisperen zijn ze klaar!
- Verdwijn dan in een buitengewoon hemelse staat en neem even die prachtige 15 minuten om te denken aan de goede dingen in de wereld. Zoals, deze kimchido tosti. Smakelijk.